dimarts, 4 de desembre del 2007

Resultat 2n enigma

Benvolguts alumnes:
la solució és:

1.- Pompeu Fabra i Poch
2.- Gràcia (o Barcelona) 20 de febrer de 1868.

Tothom ha encertat qui era, però no tothom ha respós correctament la pregunta, determinades persones no han posat el segon cognom. La pregunta demanava els dos cognoms.
Hem augmentat amb un increment del 33% la participació respecte al primer enigma. Aquest resultat hauria de servir per tirar coets, però si ens ho mirem per l'altre costat, segueix havent més d'un 75 % de vosaltres que no ha participat :-(
Què hi farem? A partir de la setmana que ve els enigmes comencen a puntuar i a sumar encerts i participacions per al repartiment de punts (recordeu 1 punt pels 3 màxims encertants del trimestre i 0,5 punts per tots els que hagueu participat un mínim del 80%).
L'enigma sortirà el divendres dia 14 de desembre i tindreu temps fins al dimarts següent. Fins llavors, cal enviar el poema en l'apartat de comentaris dins del missatge corresponent. Cal tenir present que en el nom d'usuari cal escriure tota l'adreça de correu amb la qual us vareu registar. No us oblideu de llegir els poemes dels vostres companys i companyes i deixar-hi els vostres comentaris. Per qualsevol problema amb l'enviament, el comentari, etc, etc he fet una adreça de correu a la qual podeu escriure:
treballs4eso@gmail.com. També la teniu escrita més avall a la columna de la dreta. Apa fins demà i que vagi molt bé la prova de català.
Bona nit.

4 comentaris:

Desirée López ha dit...

Josep!!

No ens dius els tres primers en encertar l'enigma?

Fins demà!

Espero que la prova de català sigui fàcil XD!!





...Desi!

Desirée López ha dit...

Ei!

Ara m'he llegit tots els que van respondre a l'enigma de Pompeu Fabra i el meu comentari no hi és!

El vas veure no?

Unknown ha dit...

http://solonpd.blogspot.com/

ESpero que t'agradi la reflexio d'avui, Sento no haber vingut aquest mati.

Quan fas tutoria, esque magradia parlar amb tu Josep.

ESpero que tragradi el Bloc, comenta siusplau!

Unknown ha dit...

Bones de Nou. Son de Porta, és un cantant de Hiphop Català jejeje. I jo crec que totes les lletres tenen alguna cosa a dir.