diumenge, 18 de maig del 2008

Últim enigma

Aquesta vegada més que un enigma es tracta d'una reflexió. Quina relació hi ha entre aquest quadre i el segle XX? Es tracta de pensar-hi, relacionar-ho amb les vivències del segle i escriure el que vosaltres en penseu.

Temps: dimarts 21 a les 24,00

19 comentaris:

Shaq ha dit...

Hola Josep soc en Pere

bueno no nestic segur, però el fet que ell es estadonidenc pues ma fet decantar cap a aquesta reflexio:

Crec que el fet de pintar aquets prductes, es degut a la crisi economica del pais, ja que al sobrar-ne els havien de envasar

no se si estara be...

fins dema

Shaq ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Cristina Miquel ha dit...

Hola Josep,

crec que fa referència al canvi que es produeix a la societat nord-americana durant els inicis del s.XX a causa de les guerres europees que hi han hagut. Estats Units aprofita l'ajuda que dóna als països europeus guanyadors perquè es reconstrueixin per d'aquesta forma tenir un gran client per a vendre els seus productes. Aquest gran mercat fa que sigui necessari desenvolupar nous sistemes de producció, i a l'hora que creixi espectacularment l'economía de la societat americana.
El quadre, vol representar la nova imatge de la societat rica i próspera i a la vegada, els nous sistemes de producció que es van fer servir a causa de l'augment de la demanda.
La salsa de tomata ja no es fa i es guarda a casa. Es fai s'envasa en llaunes.

Bon Diumenge,


Cristina Miquel

Víctor Lahoz Tena ha dit...

Hola Josep!!! Ja coneixo la resposta de la meva reflexió és:

La relació que hi ha és que s'emarca la pintura en un gènere artístic anomenat pop art on l'artista l'interessa més que l'espectador tingui sencacions davant la pintura, això respon a les noves tendències que es varen manifestar en la pintura, la música i la literatura. En definitiva, les coses senzilles que moltes vegades passen desaparcebudes poden tenir moltes i diferents interpretacions de la persona.

Que vagi bé!

Víctor L.

Ana ha dit...

Hola Josep!
vaig a intentar-ho:


La relació entre aquest quadre i el segle XX pot significar els inicis de la publicitat com a una nova forma de veure l’art. Warhol, en comptes de seguir la tradició dels seus predecessors i centrar-se en paisatges, retrats, natures mortes, etc., que és allò al que tothom estava acostumat, revoluciona el món artístic aportant un nou punt de vista totalment diferent. Utilitza els productes més quotidians i, per tant, sense gaire valor com per ser pintats, de manera que uneix art i publicitat per primera vegada en la història.


Espero que ho hagi encertat... :P


que passis un bon diumenge!


Ana de Pablo

Sella ha dit...

No ho ser....

fins demà!!


*Marta Sellabona*

ariadna ha dit...

joseep,

Aquest quadre va ser pintat per Andy Warhol en els anys 60(s. XX) i l'autor trenca amb els estils utilitzats fins aquell moment i va marcar el debut del pop art. Crec que és un tipus de pintura molt innovador, sobretot pel tema ja que agafa com a model un element de la vida quotidiana nord-americana, i en fa una sèrie de 32 llaunes diferents.

.ari!

Anònim ha dit...

Jaume


La relació que te crec que és que a partir del sXX l'art es generalitza i està a l'abast de totom, també serveix per comercialitzar-lo igual que el pot que està pintat en el quadre.




""JaUm3 #9""
__________________________

Unknown ha dit...

inici del pop art i també que els homes i dones mejaven aixo perquè no havia diners.

alberto martinez

Unknown ha dit...

Hola Josep!

Doncs aquest quadre del pop-art és del senyor Warhol. El pop-art va començar a fer-se el segle XX.

Apa, adéu!

Javi

Paulí ha dit...

Jo crec que aquest quadre significa el canvi de mentalitat i de forma de veure les coses que es produeix en aquest darrer segle, semblant al que va succeir després de la Revolució Francesa i la caiguda de l'Antic Règim, però amb uns valors nous (tot i que només es pot aplicar als països desenvolupats)
És a dir el principal valor que ha augmentat exponencialment, com és la llibertat en tots els seus àmbits. Que sempre se'n vol més tot i que pot ser que en massa mesura no sigui una cosa bona...
Tot i això jo crec que s'ha guanyat últimament llibertat en coses poc importants però en canvi per les coses verdaderes cada vegada ets més dependent.

Apa, per aquest text ja em mereixo mig punt XD

Apa salut!

Unknown ha dit...

doncs que aquest anunci es del segle xx. i va apareixer el moviment artístic POP ART però ho fa d'una forma independent. aquesta sóc jo


att.
ANTONELLA ALVAREZ

Sílvia Quera ha dit...

crec que la relació que hi ha és el comensament de un tipus de art.

mario flores ha dit...

hola josep

fa molt de tems que no he fet enigmes
per dir algo dire que : al segle xx va arrivar a catalunya el tomata

miki ha dit...

Joseep

avera si ho se jeje

te aveure amb les grans empreses (intrnacionals)el capitalisme i el pop-art.

no se avera si esta bé ja mu diras.

Maryam ha dit...

ola josep!
pues crek ke es pk
al segle XX comenxen aver els 1ers anuncis..


pero nse:S

jeje
nanit(K)

by:maryam

deLiaa! ha dit...

Hola Josep!

Crec que la relació l'enigme d'aquesta setmana és la invenció del mengar en conserva i del mengar ràpid. Ja que abans del segle XX això encara no s'hacia descobert.

DELIA

mario flores ha dit...

no en tinc ni idea.


un peto*


Raquel!!!!!!!!!

mario flores ha dit...

No en tinc ni idea


Andreu!!!